Servicii de transport intern si international

click pentru detalii

Lucrari terasamente si dezapezire

click pentru detalii

Inchirieri utilaje si echipamente

click pentru detalii

Informatii de contact

SC Odeea Bi Transporti SRL

500271 Str. Temeliei, Nr. 16

Brasov, Romania

Office Nr: 0745/053051

Tel/fax: 0268/329058

E-mail: office@odeea.ro

Terasamente si dezapezire

Constructii terasiere

Știm că un terasament bun, înseamnă o bază solidă pentru proiectele clienților noștri. De aceea, lucrăm cu cele mai bune utilaje și cei mai buni mecanici ca să ducem mai departe tradiția calității care ne recomandă în fața clienților noștri. Zeci de lucrări bine făcute, în cele mai diverse condiții și ambiente sunt garanția unei experiențe vaste și mereu în creștere.

Mecanicii noștri au la activ sute de ore în domeniul lucrărilor de terasamente, știind cu precizie sarcinile care le revin, cât și modul în care trebuie duse la îndeplinire. Iar noi ne mândrim că terasamentele pe care le-am făcut, constituie baza unor lucrări de succes. 

 

 

Servicii dezapezire

Zăpada a dat mereu de furcă afacerilor. Mașini înzăpezite, angajați în imposibilitate de a ajunge la locul de muncă, accidente și alte lucruri care reprezintă mai puțină productivitate și mai puțini bani pentru tine și pentru afacerea ta. 

Până acum!

Cu ajutorul utilajelor specializate și a materialelor antiderapante, am reușit să le oferim clienților noștri siguranța afacerilor lor chiar și în lunile de iarnă. Oferim servicii de deszăpezire și de încărcare a zăpezii, cât și de împrăștiere de material antiderapant, asigurând un trafic neîntrerupt și în condiții de siguranță pentru mașini și pietoni.

Nu lăsa zăpada să stea în calea productivității tale! Contactează-ne!

●Servicii de deszăpezire

●Împrăștiere de material antiderapant

●Servicii de evacuare a zăpezii